2012. április 15., vasárnap

Veletech 2012: Összefogaló

A mai veletech eseményen történteket fogjuk bemutatni nektek.






Alcatel:
A megújult készülékpalettával rendelkező gyártó, idén a felhasználók igényeire, különösen ügyel.
A kijelzőt tarja a legfontosabbnak a cég mivel a felhasználók többsége erre szavazó visszajelzéseket adnak, bár a windows phone 7-es telefonokban  is gondolkodik, de az androidos telefonok iránt annál inkább.
Az előadáson, kíváncsiak voltak hogy a közönségnek mi a fontosabb pl: a színes hátlap, vagy a jó anyagminőség. Az Alcatel OneTouch 995 Ultra, egy nagyon jó, ár-érték arányú készüléknek ígérkezik az 1,4 Ghz-es processzorával, ás a 4,3-as kijelzővel amiben egy  480 x 800 pixeles megjelenítő kapott helyet.
Mindez körülbelül 60 ezer forintért a miénk lehet. Az év végén, egy olyan tablettel is előrukkolnak amihez kiegészítőkből nem lesz hiány. A kizárólag wifis változatban gyártott készülékhez ugyanis külön, kb 3 ezer forintért lehet megvásárolni a 3g modemet, amivel teljes értékű 3g-s tabletként használható majd. Minden kiegészítők ebben az árkategóriában lesznek megtalálhatóak a boltok polcain. A tablet várható ára 60  ezer forint környékén lesz.


Blackberry:
A gyártó közép-európára nagy hangsúlyt fektet az idén. Pontosabban Csehországra, Magyarországra és Romániára fog fókuszálni a Kanadai gyártó. Idén már több reklám is feltűnik. A Blackberry egy integrált rendszer szeretne létrehozni, minél olcsóbban. Az új  10. rendszer más, új felépítésű lesz. Köztük egy nagy újdonság a wifi megosztás funkció is lesz az új készülékekben. A cég a telefonokat nem csak az üzleti partnereinek szánja.

Nokia:
A Finn gyártó idei csúcskészülékét, a Lumia 900 a standnál megtekinthető volt. A Windows Phone 7 legolcsóbb tagja, a Lumia 610 is megtekinthető volt. Természetesen a wp7 sorozatot a Nokia nagyon komolyan gondolja, és így képzeli el a jövőt. De a Symbiant sem hanyagolja el, ugyanis a Nokia Pureview csúcskamerás készülék, ami 41 megapixeles érzékelővel rendelkezik, talán felpörgeti a Symbiant is.


Íme pár kép a rendezvényről:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése